طريقة عمل شيش طاووق المكونات كيلو من لحمة الدجاج (الصدر) مقطعة إلي مكعبات 4الي 5فصوص ثوم مفروم 2/1 كوب من مايونيز 2م/ك عصير ليمون م/ك من الزعتر يابس او الناشف 2/1م/ص فلفل احمر (اختياري )2/1م/ص فلفل اسود مكعبات من الفلفل الاخضر والاحمر واعواد شواء خشب (تنقع في الماء لمدة 30دقيقة قبل الاستعمال)4/1كوب من الكريم الباني الخاصة باطبخ او الزبادي 1بصلة تقطع الي أربع إنصاف وكل نصف يقطع الي نصفينالطريقة:1-
الخميس، 30 أبريل 2009
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
0 التعليقات:
إرسال تعليق