الاثنين، 4 مايو 2009

المقادير
فرخة كاملة وتنظف جيدا
ملح - فلفل اسود - ثوم
ليمونة /عود روز مارى
زيت للتحمير
الطريقة
نأتى بالفرخة وندعكها جيدا بالملح والفلفل ونضع بداخلها نصف ليمونة وعود الروز مارى
ثم نأثى بطاسة ونضع بها قليل من الزيت ونضع بها الثوم ثم وبعد كده نضع الفرخة في الزيتملحوظة يجب الا تترك الفرخة فى الزيت لمدة طويلة بمعنى انها توضع ثوانى فقط حتى تاخد لون
ثم نضع الفرخة فى الفرن بعد تغطيتها بورق الفويل وتقلب الفرخة من وقت لاخر حتى تنضج
وبالهنا والشفا

Tagged: ,

0 التعليقات:

إرسال تعليق