الثلاثاء، 19 مايو 2009


المقادير وطريقة الاعداد
2كوب حليب ساخن مضاف اليه السكر وقليل من القانليا
+مرفيه ونكسره تكسير خفيف+بندق وجوز هندوزبيب ولوز
+قشطة اوكريمة
ثم نأتى بطاجن ونضع به المرفيه المكسر ومعه المكسرات والزبيب وجوز الهند
وبعدها نضيف عليه اللبن المحلى بالسكر ثم نضع الكريمة او القشطة على الوش
وندخل الطاجن الفرن لمدة4او5 دقائق يعنى بمجرد ما وش الطاجن يتحمر اخرجه من الفرن
وبالهنا والشفا

Tagged: ,

0 التعليقات:

إرسال تعليق