الاثنين، 4 مايو 2009


المقادير
عكاوى مقطعة(ذيل العجل)ملح – فلفل
- حبهانجوزة الطيب - قرفة قليل جدا من المستكة
فلفل اخضر وطماطم مقطعين
الطريقة
1. ناتى بالعكاوىونقطعها قطع من عند المفصل وتغسل جيد
ا2. ثم نضعها فىحلة ونسلقها مع الفلفلل الاسود والحبهان وجوزة الطيب والقرفة والمستكة
3وفى الاخرخالص نحط الملح اما تقرب تستوىوبعد ما تستوى نضعها على الجريل مع ماء السلطة الخضرا +والطماطم المقطعة+والفلفل المقطع+التوابل ......وتقدم ساخنة...وبالهنا والشفا

Tagged: ,

0 التعليقات:

إرسال تعليق