الأربعاء، 25 نوفمبر 2009

طريقة عمل الكفتة الحاتي  والريش ضاني والكباب لشيف شربيني






المقادير
 للريش والاستيك
ماء بصل (تبشر البصل ويوضع بة خل وملح ويترك لفترة30دقيقة  ثم يصفي )
خل
ليمون
كاتشب
زعتر
زيت الزيتون  
طماطم
ملح فلفل اسود
سكر  
للكفتة
تفل بصل
ونفس المقادير
طريقة التحضير
  1- يوضع ماء البصل وباقي المكونات علي الريش والكباب وتترك فيها لمدة 2ساعة ويوضع تفل البصل وباقي المكونات علي الكفتة وتترك لفترة

Tagged: , , , ,

0 التعليقات:

إرسال تعليق