طريقة عمل المفتأه
2 ونص كيلو عسل اسود وصفيه احتياطى
3/4 كيلو زيت
1/4 كيلو تحويجه يتم نخلها
اقل من ال1/8 كيلو مغات وينخل ايضا
1/8 كيلو حبه سوده متنظفه ومطحونه
(يوضع عليها من كوب ونصف الى كوبن ماء ساخن على النار مع التقلب الى ان تدوب)
4 جنيه كتيييييييييره ده اسمها ومحدش يسألنى يعنى ايه
(يوضع عليها كوب ماء مغلى قبلها بيوم حيكوش شكلها هلامى وتضرب فى الخلاط للتأكد من عدم وجود كلاكيع
2 ونص كيلو عسل اسود وصفيه احتياطى
3/4 كيلو زيت
1/4 كيلو تحويجه يتم نخلها
اقل من ال1/8 كيلو مغات وينخل ايضا
1/8 كيلو حبه سوده متنظفه ومطحونه
(يوضع عليها من كوب ونصف الى كوبن ماء ساخن على النار مع التقلب الى ان تدوب)
4 جنيه كتيييييييييره ده اسمها ومحدش يسألنى يعنى ايه
(يوضع عليها كوب ماء مغلى قبلها بيوم حيكوش شكلها هلامى وتضرب فى الخلاط للتأكد من عدم وجود كلاكيع
0 التعليقات:
إرسال تعليق