الجمعة، 4 ديسمبر 2009

طريقة عمل المفتأه



2 ونص كيلو عسل اسود وصفيه احتياطى
3/4 كيلو زيت
1/4 كيلو تحويجه يتم نخلها
اقل من ال1/8 كيلو مغات وينخل ايضا
1/8 كيلو حبه سوده متنظفه ومطحونه




(يوضع عليها من كوب ونصف الى كوبن ماء ساخن على النار مع التقلب الى ان تدوب)
4 جنيه كتيييييييييره ده اسمها ومحدش يسألنى يعنى ايه

 
(يوضع عليها كوب ماء مغلى قبلها بيوم حيكوش شكلها هلامى وتضرب فى الخلاط للتأكد من عدم وجود كلاكيع

Tagged: ,

0 التعليقات:

إرسال تعليق