الخميس، 18 فبراير 2010


طريقة عمل البطاطس المطبوخة علي الطريقة المصرية

المكونات 2حبة بطاطس متوسطة الحجم مقطع الي مكعبات 2كوب من عصير  الطماطم الحمراء1بصلة صغيرة 2فص من الثوم وسمن او زبدة مرق لحم او دجاج ملح كمون مطحون طريقة التحضير  الطريقة سهلة جدا انا بحبها لانها سهلة وسريعة التحضير لو (واحدة سنة اولي مطبخ) مش هتخرب منها صدقوني1- توضع قطع البطاطس في ماء الي حين الاستعمال
2- تقطع البصل وتوضع معها الثوم وعصير

Tagged: , ,

0 التعليقات:

إرسال تعليق