الأحد، 21 مارس 2010

طريقة عمل العجينة الاساسية للازانيا والكانيلونى والتورتيلينى والرافيولى والترياتلى و البابرتلى

العجينة الاساسية
كيلو دقيق – 10 ج ملح – 8 – 9 بيضات – 4 ملى زيت زيتون او
3بيضات – ½ كيلو دقيق – ملح
الطريقة
نضع فى طبق الدقيق والملح ونضع بيضة ونقلب وبعدين نضع بيضة ونقلب وهكذا لحد مايخلص
البيض وتتكون العجينة ونتركها ترتاح نص ساعه ثم نضعها فى الماكينة المخصوص مثل اللى فى الصورة او نفردها بالنشابة

Tagged: , , ,

0 التعليقات:

إرسال تعليق