الأحد، 21 مارس 2010


طريقة عمل ارز بالشعيرية(من كل بلد اكلة )

المكونات 2 كوب ارز – 3/4 كوب شعيرية – 2 حبهان – 2 قرنفل – ورقة لاورو – ملح وفلفل
2 معلقة سمنة او زبت
الطريقة
نضع زيت وسمن فى حله على النار ونحمر فيها الشعيرية لحد مالونها يحمر
ثم نضع الارز عليها ونقلبهم كويس ثم نضع الحيهان والقرنفل والاورو والملح والفلفل ونقلب ثم نضع الماء او شوربة الفراخ وقلب ونغطيه ويستوى عادىمصدرhttp://forum.hawaaworld.com/

Tagged: , , ,

0 التعليقات:

إرسال تعليق