السبت، 27 مارس 2010

طريقة عمل طاجن عكاوى

المكونات
قطع عكاوى – بصل – فلفل الوان – جزر – ارز- ملح وفلفل – بهارات – جوزة الطيب – ذبدة
طريقة التحضير
تضع فى مقلاية 2 م ذبدة ثم نضع العكاوى والبصل والفلفل والجزر والملح والفلفل وجوزة الطيب وفلفل مجروش وورق لاورا ونشوحهم كويس مع بعض حوالى 10 د ثم نضع عليهم الارز المغسول ونقلبهم كويس ثم نضعهم فى طاجن فخار وعليه شوية ماء و2 قرن فلفل حامى وادخله الفرن 






مصدرhttp://

Tagged: , , ,

0 التعليقات:

إرسال تعليق