الخميس، 13 أكتوبر 2011




المقادير :-

100 جم بيض

100 جم زبدة سائحة

100 مل لبن مكثف

200 جم جوز هند

200 جم سمولينا

15 جم بكينج بودر

5 جم فانيليا

السيرب :-

250 مل ماء

250 جم سكر

عصير ليمون ويصب بارد

الديكور :-

100 جم جوز هند مبشور

طريقة التحضير :-

نضع البيض والزبدة فى الهيتر وبعدين نضيف اللبن و الفانيليا وجوز هند و السمولينا والبكينج

بودر وبعدين ندخله الفرن لمدة 25 دقيقة وبعدين نسقيها بالسيرب وبالهنا والشفا.

Tagged:

0 التعليقات:

إرسال تعليق