المقادير :-
100 جم بيض
100 جم زبدة سائحة
100 مل لبن مكثف
200 جم جوز هند
200 جم سمولينا
15 جم بكينج بودر
5 جم فانيليا
السيرب :-
250 مل ماء
250 جم سكر
عصير ليمون ويصب بارد
الديكور :-
100 جم جوز هند مبشور
طريقة التحضير :-
نضع البيض والزبدة فى الهيتر وبعدين نضيف اللبن و الفانيليا وجوز هند و السمولينا والبكينج
بودر وبعدين ندخله الفرن لمدة 25 دقيقة وبعدين نسقيها بالسيرب وبالهنا والشفا.
100 جم بيض
100 جم زبدة سائحة
100 مل لبن مكثف
200 جم جوز هند
200 جم سمولينا
15 جم بكينج بودر
5 جم فانيليا
السيرب :-
250 مل ماء
250 جم سكر
عصير ليمون ويصب بارد
الديكور :-
100 جم جوز هند مبشور
طريقة التحضير :-
نضع البيض والزبدة فى الهيتر وبعدين نضيف اللبن و الفانيليا وجوز هند و السمولينا والبكينج
بودر وبعدين ندخله الفرن لمدة 25 دقيقة وبعدين نسقيها بالسيرب وبالهنا والشفا.
0 التعليقات:
إرسال تعليق