الخميس، 13 أكتوبر 2011


المقادير :-

6 قطع رقاق طرى

نصف كيلو لحم مفروم

ثمرة بصل

فصين ثوم

عودين كرفس

ثمرتين جزر

ثمرتين فلفل حار

معلقة زعتر

معلقة خلطة بهارات

4 كوب مرق

4 معلقة زبدة

نصف كوب لبن

بيضة

طريقة التحضير :-

نضع الزيت على النار ونضيف له البصل والجزر والفلفل الحار والثوم ونذبلهم وبعدين نضيف

اللحمة ….. نضع الزبدة والمرق على النار لحد لما الزبدة تسيح …… ندهن صينية بالزيت

وبعدين نضع الرقاق فى المرق ونضعه فى الصينية ونضع عليه اللحمة وبعدين نضع طبقة اخرى

من الرقاق وبعدين نخلط المرق مع البيض واللبن وندهن بهم الرقاق وندخله الفرن وقدميه

بالهنا والشفا.

Tagged:

0 التعليقات:

إرسال تعليق