الجمعة، 3 فبراير 2012


كيك سريع في الخلاط
ثلاثه كوب من الدقيق الخاص بالحلويات اربع بيضات كبيره الحجم

واحد و نصف باكو بيكنج بودر اثنين ملعقه قشطه كبيره

اتنين ملعقه سمن كبيره اتنين كوب من السكر العادى

واحد و ربع كوب من اللبن الحليب فانيليا

سمن لتبطين الصينيه

حجم الصينيه 28

[size=24]الطريقه[/size اولا لازم اجهز كل المقادير و انشف الادوات اللى حاستخدمها و اشغل الفرن على حراره متوسطه و كمان ادهن الصينيه كويس بالسمن و هو بارد بحراره الغرفه

بعدين اجيب الخلاط و احط فيه البيض و اضربه شويه و بعدين اللبن و اضرب شويه و بعدين القشطه و السمن و اضرب و بعدين الفانيليا و اضرب و بعدين و الخلاط شغال انزل واحده واحده بالسكر و مش لازم يعنى يدوب و اكون مجهزه القيق و البيكنج بودر يعنى انخلهم مع بعض انزل بالخليط اللى عملته عليهم و اقلب لغايه ما احس ان المكونات كلها امتزجت مع بعضهاو بعدين اصبها فى الصينيه اللى بطناها بالسمن و ادخلها فرن متوسط على شبكه الفرن و اختبرسواها بسكينه من المنتصف لو طلعت نضيفه يبقى استوت اسيبها تبرد و بعدين اقطعها و اقدمها و بالف هنا
م ن ق و ل 

Tagged:

0 التعليقات:

إرسال تعليق