السبت، 8 أكتوبر 2011




المقادير:-

1/2 لحمة بالعظم

كبدة فراخ

بصل

ثوم

طماطم

فلفل حار

قرفة ناعمة

ورق لورا

زبيب

لوز

ملح- فلفل

تقدم مع ارز بالخلطة

طريقة التحضير:-

نضع اللحمة فى زيت الزيتون ونقطع البصل والطماطم وورق لورا ونضيفهم عليها……وبعدين نضع عليهم كرات اخضر و نرش عليهم الملح والفلفل ونضيف لهم ماء ونضعهم فى الفرن.

طريقة تحضير الارز بالخلطة:-

نضع زيت زبتون ونضيف عليه الارز والقرفة وبعدين نصفى صوص الضلع بعد ما نطلعه من الفرن ونضيفه عليه ونتركه حتى يستوى……. نحضر طاسة ونضع فيها زيت وبصل ونضيف لهم اللوز والزبيب ونقلبهم. نضع الارز فى طبق التقديم ونضع عليه الضلع والخلطة …

Tagged:

0 التعليقات:

إرسال تعليق